VACATURE

Wij zoeken een meubelmaker / schrijnwerker !
Functieomschrijving : Bankmedewerker voor montage van de meubelen en bediening van de machines (kantverlijmer, paneelzaag, opdeelzaag, CNC, ...)
Wat wij verwachten : interesse in maatmeubilair, enkele jaren ervaring in de sector, zelfstandig werken, kunnen omgaan met deadlines, zin voor verantwoordelijkheid

Wat wij u bieden : Aantrekkelijk loon, nodige opleidingen en familiale werksfeer.
Contacteer ons nu en misschien bent u wel onze toekomstige collega.
Contactpersoon : Jan Stals, jan@feniks-design.be, 050/81 38 58

27 jaar vakmanschap

Maart 1987: Het opstarten met 3 arbeiders. De bedrijfsruimte is 600 m².
December 1988: Het omzetten van cooperatieve naar naamloze vennootschap; tewerkstelling van 4 arbeiders + 1 bediende. Bedrijfsruimte 1200 m².
November 1998: Opening van eigen toonzaal. Uitbreiding bedrijfsruimte 1800m².
Juni 2000: Uitbreiding bedrijfsruimte naar 2400 m². 7 arbeiders en 1 bediende.

5 jaar garantie

Bij Feniks Design zijn er op alle keukenonderdelen 5 jaar garantie. Tijdens die periode kunt u rechtstreeks problemen telefonisch of schriftelijk bij uw eigen keukendealer melden.

Gerenommeerde inbouwapparatuur

Natuurlijk is ook uw apparatuur van belang. Bij Feniks Design vindt u alleen gerenommeerde inbouwapparatuur. Wij werken tesamen met merken die kwaliteit en nazorg garanderen: SMEG, MIELE, AEG, ATAG, SIEMENS, FRANCKE en andere..

Een gemotiveerd team

Wij zijn een gedreven meubel-specialist en bieden unieke totaaloplossingen op maat aan. Wij zijn permanent op zoek naar nieuwe tendensen, denken creatief mee.