ATAG

Bij ATAG draait alles om kookplezier.De ene dag bereidt u voor uw gezin een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie uw gasten iets bijzonders voor te schotelen. ATAG draagt daaraan bij met mooie, praktische en duurzame kwaliteitsapparatuur. Iedere beslissing die ATAG maakt wordt gestuurd vanuit de kookliefhebber. Uw wensen en ervaringen als hobbykok vertalen wij naar solide kookapparatuur die comfortabel werkt, waar u mee gezien mag worden, met de intuïtieve kracht van goede vormgeving, hoge kwaliteit, onderhoudsgemak en een waarborg tot 8 jaar. We love cooks.

PELGRIM
Pelgrim inbouwapparatuur wordt gekenmerkt door een enorme diversiteit in techniek en design. Pelgrim heeft een zeer uitgebreide keuze aan inbouwapparatuur. Pelgrim is synoniem aan kwaliteit. Met een gerust hart geven we dan ook een gedegen garantie. Met grote zorg worden de Pelgrim producten gemaakt en na een vakkundige plaatsing en installatie zal jarenlang van een Pelgrim aankoop genoten worden. Een onvolkomenheid kan zich echter altijd openbaren. Onze service afdeling lost die problemen snel op. Pelgrim staat borg voor kwaliteit en duurzaamheid.
SMEG
Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Wereldwijd is Smeg aanwezig met 16 filialen (U.K., Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Spanje, Portugal, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Zuid Afrika, U.S.A., Australië en Mozambique), 2 verkoopkantoren in Hong Kong en Saoedi-Arabië en een uitgebreid netwerk van distributeurs.
NOVY
De keuken is meer dan ooit een leefruimte. Het is een aangename plek in huis geworden waar we gezellige momenten op smaak brengen. De geruisloze dampkappen van Novy zorgen ervoor dat we op adem komen, kunnen bijpraten, proeven en ruiken. Kortom; dat we in de keuken weer volop kunnen genieten.

Novy heeft z’n eigen filosofie om aan de noden van die hedendaagse keuken tegemoet te komen: ze stelt hoge eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk STILTE.


FRANKE
Franke Kitchen Systems is de wereldwijd toonaangevende leverancier van intelligente systemen voor huishoudelijke keukens. Wij bieden onze partners oplossingen die het leven van hun klanten vergemakkelijken door van het werk in de keuken een plezier te maken.
ORGALUX

Blum – Kwaliteit, een meubelleven lang

Een keuken moet elke dag opnieuw haar betrouwbaarheid bewijzen. Daarom moet ze niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. De Oostenrijkse fabrikant van meubelbeslag Blum doet al jaren onderzoek naar de behoeften van keukengebruikers. Deze bevindingen gebruikt ze in de ontwikkeling van haar innovatieve producttechnologieën.

STYLIN’ART

Opgericht in 1940, is Stylin’Art een familiebedrijf met traditie. Zij biedt een uitgebreide waaier van decoratieve plaatmaterialen voor keuken- en meubelmakers, interieurinrichters, ontwerpers en architecten. Een eigen produktie en ruime stockage, en een doorgedreven distributie, garanderen een vlotte service
EGGER

De pioniersgeest van het familebedrijf EGGER drukt zijn stempel op onze manier van handelen.

Dynamiek, loyaliteit, verantwoordelijkheidszin en vertrouwen zijn centrale waarden. We realiseren duurzame, internationale groei uit eigen kracht en bewaren daarbij onze zelfstandigheid. We inspireren onze klanten met innovatieve oplossingen en een compleet aanbod op maat van de klant rond het natuurproduct hout.

ABET LAMINATI
Abet Laminati, de Italiaanse fabrikant van hoogwaardig decoratief hogedruk laminaat, gekend onder de merknaam Print HPL, biedt een zeer uitgebreid leveringsprogramma aan van duurzaam plaatmateriaal dat geschikt is voor toepassingen in zowel de particuliere woning als in openbare en bedrijfsgebouwen.